

„Zawód od kuchni” specyfika pracy w gastronomii w kontekście hotelarstwa.

im. Mikołaja Kopernika w Busku-Zdroju
Strona główna » Wydarzenia » Wydarzenia klasowe » III H 2025/2026 » „Zawód od kuchni” specyfika pracy w gastronomii w kontekście hotelarstwa.
„Zawód od kuchni” specyfika pracy w gastronomii w kontekście hotelarstwa.
„Zawód od kuchni” specyfika pracy w gastronomii w kontekście hotelarstwa.
Uczniowie klasy 1e wzięli udział w wycieczce integracyjnej do GoJump w Krakowie. Młodzież na ogromnej przestrzeni pełnej trampolin
EDUKACJA OBYWATELSKA W PRAKTYCEKonferencja Wojewody Świętokrzyskiego oraz Świętokrzyskiego Kuratora OświatyŚwiętokrzyski Urząd Wojewódzki w Kielcach24.10.2025, godz. 10:00 – 14:00Dla
© Copyright 2024 Zespół Szkół Ponadpodstawowych.
Projekt i realizacja: www.wertui.pl